DJ Cooky

Készülj fel egy felejthetetlen éjszakára, ahol DJ Cooky a legforróbb slágerekkel és legújabb zenékkel vár. Táncolj hajnalig a legjobb ritmusokra, és élvezd a kiváló hangulatot, amit csak DJ Cooky tud teremteni!

Dupla rap koncert: Funktasztikus és Holczy!

Funktasztikus dinamikus flowja és szinte utánozhatatlan gyors rappelése miatt az egyik legmeghatározóbb MC a magyar hiphopban. Kiemelkedően társadalomkritikus szövegei pedig egyedülállóvá teszik őt.Holczy, a Pápua Paradiseról származó MC, már 9 albummal a háta mögött, könnyen felismerhető, egyedi stílusban tolja az ütős, társadalomkritikus szövegeket, okos szójátékokkal megfűszerezve.Ne hagyd ki ezt a...

Baranyi Tibor Imre: „Útmutatás” könyvbemutató

Baranyi Tibor Imre teológus, a magyar tradicionális iskola legismertebb képviselője. Útmutatás című új könyvének bemutatója jó alkalom korunk legfontosabb szellemi kérdéseinek felvetésére. Az Útmutatás iránymutató eligazítás a modern világ értékvesztett útvesztőjében elsősorban a fiatalabb generáció számára.

Saturday Party

Szombat esti buli a Gekko Pub & Bánya Klubban! Ha egy helyet keresel, ahol igazán kiengedheted a gőzt, akkor a Gekko Pub & Bánya Klub a tökéletes választás számodra. A legjobb zenékkel garantáljuk a felejthetetlen éjszakát!

Friday Party

Minőségi időtöltésre vágysz barátaiddal jó zene társaságában? A Gekko Pub & Bánya Klub vár mindenkit, aki készen áll egy felejthetetlen éjszakára.

The Dockers koncert

Évek után újra itt van a Dockers Nagyváradon. Gyere és csatlakozz néhány órára a dinamikus duóval remek hagyományos ír kocsmadalokhoz, mint például a Whiskey in the Jar, Molly Malone, Drunken Sailor és még sok más... 

PDN nyitó buli DJ Joer Juniorral

A PDN nyitóbulija a Gekkóban kerül megrendezésre, ahol a különleges meghívott, DJ JoerJunior garantálja a fergeteges hangulatot. Készüljetek egy emlékezetes estére, ahol a zenei ritmusok magukkal ragadják a táncolni vágyókat, és együtt ünnepelhetjük a PDN új kezdetét. Ne hagyjátok ki ezt a kivételes alkalmat!