Öregdiák találkozó az Adyban

Az Ady Endre Líceum 2024-ben is megszervezi az öregdiák találkozót az 50, 60, illetve 70 éve végzetteknek ez év május 25-én, 10 órai kezdettel. A találkozó keretén belül osztályfőnöki órákra és az arany-, gyémánt- és rubinoklevelek átadására is sor kerül. Kérjük a résztvevőket, jelentkezzenek be előre az iskola titkárságán!

Kvízbajnokság líceumi tanulók részére

4 fős, líceumba járó csapatok számára szervez kvízbajnokságot az ADY DT. Olyan speciális témakörök kerülnek terítékre, amikből a diákok összemérik tudásukat ez alkalommal, mint a történelem és földrajz.

Zabhegyező leszek!

Hetedikes és nyolcadikos diákok számára szól az esemény, melyre az Ady Líceum sportpályáján kerül sor.A diákok betekintést nyerhetnek abba, hogy milyen szerepet is tölt be egy animátor a Zabhegyezős programokon. Sokféle kreatív és probléma megoldó játékkal készülünk a diákok számára.

Kvízbajnokság kicsiknek

4 fős, V–VIII. osztályba járó csapatok számára szervez kvízbajnokságot az ADY DT. Olyan speciális témakörök kerülnek terítékre, amikből a diákok összemérhetik tudásukat ezen alkalmon, mint a történelem, állatok és szuperhősök.

Adys kincskereső

5 fős, líceumba járó diákcsapatok jelentkezésével kincskeresést szervez az ADY DT. A városban zajló játék során városunk történetének számos nevezetességével ismerkedhetnek meg a diákok.

Sportnapok az Adyban

Újra a sporté lesz a főszerep az Adyban, két napon keresztül. Foci, kosárlabda, kézilabda, asztalitenisz, tollaslabda versenyeket hirdetünk iskolánk diákjainak, fiúknak és lányoknak, az Ép testben ép lélek gondolat jegyében.

Képzősök az Adyban – nyílt nap

Nyílt nap formájában kerül bemutatásra az Ady líceumban működő képzős osztályok, azaz a tanító- és óvó-, valamint bölcsődepedagógus-képző csoportok immáron két éves tevékenysége. Interaktív formában ismertetik a két év munkáját és az eddig elkészített módszertani anyagokat. Lehetőség nyílik elbeszélgetni a képzőbe járó diákokkal és a gyakorlatokat vezető pedagógusokkal. Szeretettel várnak...